Zo stelt u de klok van uw FLYER e-bike in

In het laatste weekend van maart en oktober verandert de tijd. Graag leggen wij uit hoe dit werkt bij uw FLYER e-bike.

Tijdverandering, altijd dezelfde vraag, moet de klok voor- of achteruit gesteld worden? Er is een eenvoudig ezelsbruggetje voor: In het NAjaar (ACHTER in het jaar), gaat de klok een uur ACHTeruit.. Nu weet u naar welk uur u de tijd moet verzetten, maar hoe doet u dat op de FLYER e-bike?

U bezit een FLYER e-bike met FIT

Als u een FLYER e-bike met FIT bezit, gaat u eerst naar het instellingenmenu. Als u een groot scherm (D1) heeft, gebruikt u uw joystick om helemaal naar rechts te navigeren. Als uw e-bike een klein display (D0) heeft, houdt u de modusknop minimaal drie seconden ingedrukt. Navigeer naar het item “Basisinstellingen” en selecteer dit. Daar vindt u het «Tijdmenu» en kunt u de huidige tijd instellen. Om de invoer te bevestigen, drukt u tweemaal op uw joystick of op uw modusknop, afhankelijk van het display dat u heeft.

U bezit een FLYER e-bike met een Bosch-aandrijving

Als uw Bosch Display GPS heeft, zoals het geval is met de Bosch Nyon, wordt de tijd automatisch ingesteld. U hoeft dan niets te doen. Als dit niet het geval is, zoals bij de Bosch Intuvia, kunt u de tijd eenvoudig handmatig wijzigen.
Druk bij de Bosch Intuvia display op de knop ‘Reset’ en ‘Info’ om het instellingenmenu op te roepen. Daar vindt u de tijd onmiddellijk en kunt u deze instellen. Op de Bosch Kiox-display vindt u de klokinstellingen in het instellingenmenu onder «Systeeminstellingen».

Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor meer informatie over uw display, de functies en instellingen.