Waarom een FLYER e-bike?

U bent al een tijdje op zoek naar een geschikte e-bike? We geven u zeven redenen waarom u zou moeten kiezen voor een FLYER e-bike.

1. Ontdek meer

Vond u het tot voor kort te uitdagend om de heuvels van bijvoorbeeld Limburg of de Ardennen te trotseren? Stap dan eens op de e-bike van FLYER en geniet van het glooiende landschap. U zult ervaren dat u met een elektrische fiets meer ontdekt! Velen hebben met een e-bike de neiging om drie keer zo lang en ook drie keer zo ver te rijden als met een normale fiets.

2. Geniet ondersteuning zoveel u wilt

Bent u op zoek naar een e-bike voor sportieve doeleinden? Met een FLYER e-bike stelt u het ondersteuningsniveau naar eigen wens in. U kunt zo heel gericht een training uitvoeren. Het ondersteuningssysteem doseert de inspanning, terwijl u toch in beweging bent.

3. Ontspan ook

Bent u nog moe van de rit van gisteren of van de drukke dag op het werk? Toch zal beweging u goed doen! Kies het ondersteuningsniveau dat bij u past en verander de ritten over de anders zo pittige hellingen in comfortabele tochten.

4. Sla een duurzame weg in

Laat de auto wat vaker staan en stap in plaats daarvan op de e-bike. U bent in beweging, verplaatst zich op een gezonde manier, ervaart de natuur van dichtbij en draagt bij aan een schoner milieu!

5. Slim naar het werk

Ongeveer de helft van werkend Nederland woont op hooguit 15 kilometer van het werk. Dit is een afstand die zich prima leent voor een elektrische fiets. Op veel trajecten bent u met de e-bike zelfs sneller dan met de auto.

6. Wees flexibel

Wilt u winkelen in de stad of met vrienden afspreken in uw favoriete restaurant? Waarschijnlijk heeft u weleens gemerkt dat het niet gemakkelijk is om een parkeerplaats voor de auto te vinden. Misschien bent u daardoor zelfs al eens te laat op een afspraak gekomen. Met de e-bike van FLYER heeft u die zorgen niet en bent u flexibel.

7. Eindelijk weer met z’n tweeën op pad

Fietst u net wat sneller of juist langzamer dan uw fietspartner? Met de e-bike heft u het snelheidsverschil op. Selecteer eenvoudig het gewenste ondersteuningsniveau dat bij u en uw partner past.

Ga naar de FLYER-dealer bij u in de buurt en maak kennis met het uitgebreide fietsaanbod!