Vijf redenen om met een fietser te daten

Valentijnsdag staat voor de deur. Heeft u nog geen date op het oog? Wij geven vijf redenen waarom u juist op een e-biker een oogje zou moeten laten vallen.

Niet alleen op Valentijnsdag is het moment daar om ‘op jacht’ te gaan of om nieuwe mensen te leren kennen. Het kan uiteraard het hele jaar door. We geven vijf redenen waarom u uw pijlen op een e-biker zou moeten richten.

Daten Met Een Fietser

1. Laat u verrassen

Fietsers weten meestal veel. Ze kennen elk hoekje in de stad, of het nou om gezellige brasserieën, bruine cafés of chique gelegenheden gaat. Bovendien weten ze de afgelegen plekken in het park en aan het meer te vinden. Laat de ander de plaats kiezen en laat je verrassen.

2. Gemakkelijke outfit

Een lange avondjurk of nauwe, ongemakkelijke lakschoenen? Voor een enthousiaste fietser hoeft dat allemaal niet zo nodig. Die heeft liever een casual, fiets-proof outfit, die van pas komt als spontaan het idee opborrelt om ergens te gaan fietsen.

3. Wachten hoeft niet meer

E-bikers houden van hun vrijheid. Ze willen niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer of van hun auto. Ze manoeuvreren simpel en snel door het verkeer en zijn op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie. Het wachten op een date behoort dus tot het verleden als u voor een e-biker gaat.

4. Veel belevenissen

Met een fietser gebeurt er altijd wel iets. Laat u meeslepen door het avontuur. Maak bijvoorbeeld een rondje aan het einde van de dag, toer er lustig op los in het weekend of geniet van een actieve vakantie in zuidelijke oorden. Eén ding is zeker: u zult zich niet vervelen.

5. Ervaar het geluk

Zeker als u wat langer fietst, maakt uw lichaam endorfine en serotonine aan. Deze stofjes zijn verantwoordelijk voor het geluksgevoel. Een slecht humeur behoort tot het verleden en maakt plaats voor een plezierig gevoel. Het lichaam komt weer in balans. Geniet van het ultieme geluk!