U-SERIE IN DE SPOTLIGHTS

Stijlvol en modern; dat is de FLYER U-Serie. De U-Serie wordt gekenmerkt door technologie, kracht, stabiliteit en een strak design. Ideaal om mee te forenzen. Race met de U-Serie door de drukke wegen in de stad die met de auto moeilijk te bereiken zijn. Met deze urban e-bike wordt u bevrijd van vaste vertrekuren en files. Daarnaast arriveert u op de U-Serie in snel en in stijl op locatie!

FLYER U-SERIE

FLYER U-Serie in de spotlights
Foto: FLYER U-Serie

De U-Serie is een hightech e-bike die als eerste van alle FLYER modellen een type heeft die voorzien is van het FLYER FIT-Systeem. FIT staat voor FLYER Intelligence Technology. Het FIT-Systeem is volledig in de e-bike geïntegreerd. Deze innovatie zorgt ervoor dat alle componenten naadloos op elkaar afgestemd zijn en als het ware met elkaar communiceren. Hierdoor kan de U-Serie te allen tijde optimaal presteren. Met componenten worden het display, de (2) licht-standen, de motor, de accu en standaard met beveiligingssysteem bedoelt.

De U-Serie is verkrijgbaar in verschillende types. Standaard hebben alle U-Series loopondersteuning; neemt u de fiets aan de hand dan kunt u met de loopondersteuningsknop in het bedieningspaneel de fiets als het ware mee laten lopen. Ideaal als u met een werk-tas aan de fiets loopt op weg naar de fietsenstalling.

De U-Serie is een ideale stadsfiets dit komt door de korte wielbasis, wat ervoor zorgt dat u scherpe bochten kunt nemen en dus makkelijk kunt manoeuvreren in de smalle stedelijke straten. Deze dynamische rijeigenschappen worden vooral in stedelijke gebieden gewaardeerd.

Wilt u nog sneller van A naar B? Dan is er ook nog een High Speed variant! Met de U-Serie High Speed kunt u snelheden van 45 km per uur bereiken. Daarnaast beschikt de High Speed variant over een vrijwel unieke technologie die nog maar weinig te zien is op de markt. De Panasonic motor die volledig in het frame is verwerkt beschikt namelijk over een geïntegreerde versnellingsbak die twee verzetten heeft (2 versnellingen in de motor). Als u afremt voor bijvoorbeeld een stoplicht zakt uw toerental, deze versnellingsbak schakelt automatisch terug, zodat u makkelijker weg kunt rijden. Deze nieuwe techniek wordt ook wel een ‘zelfdenkende’ fiets genoemd (zet hem hiervoor in de automatische stand). U kunt het systeem ook uitschakelen en handmatig bedienen.

FLYER Logo 15 Jaar Jubileum

FLYER Benelux bestaat 15 jaar!

Riemaandrijving verovert e-bikeland

Riemaandrijving verovert e-bikeland

Foto: Derailleurversnelling Shimano Deore 10-Speed, 11-42T
Foto: SIB Smart geïntegreerde accu