C-SERIE

De C-Serie is de meest comfortabele e-bike in het assortiment van FLYER. Kenmerkend aan de C-Serie is de rechte zithouding, waardoor de pols- en schouderbelasting laag is. Dankzij de 26-inch wielen en de lage instap wordt op- en afstappen gemakkelijk. De extra brede banden en de lange wielbasis zorgen voor extra veiligheid en demping, waardoor nog meer rijcomfort ervaren wordt. Daarnaast kunnen de stuurbanden individueel aangepast worden, waardoor het comfortniveau nog meer verhoogd wordt.

De C-Serie staat voor comfort.

De C-Serie is speciaal ontworpen om maximaal comfort aan de berijder te bieden. Haar comfort heeft de C-Serie te danken aan:

Rechte zitpositie

Zeer lage instapframe

Ongeëvenaarde stabiliteit

HIGHLIGHTS

FLYER_Stuurpen_Speedfilter_ebike_2
FLYER_Stuurpen_Speedfilter_ebike_1

De speedfilter Twist Plus is een geintegreerde, hoekverstelbare stuurpen. Met de hand kunt u deze gemakkelijk verstellen. U heeft hiervoor geen gereedschap nodig.

Met de hendel aan de stuurpen kunt u de hoogte van het stuur verstellen. De 100 mm hoogteverstelling kan op de millimeter nauwkeurig worden ingesteld.

Met behulp van een kleine ontgrendelingshendel kunt u de stuurpen naar links of rechts draaien. Handig als u de fiets in een kleine ruimte wilt stallen.