Thomas Acda fietst de “Tour du ALS” op een FLYER e-bike

Toen Thomas Acda, ambassadeur van ALS Nederland hoorde dat elektrische fietsen zijn toegestaan tijdens het door de stichting georganiseerde fietsevent, was hij snel overtuigd. Thomas gaat op een FLYER e-bike de Mont Ventoux trotseren tijdens “Tour du ALS”!

Foto: Marco Borsato

Cabaretier, acteur en zanger Thomas Acda is ambassadeur geworden van stichting ALS Nederland. Hij wil zich graag gaan inzetten voor ALS: ‘Als ik door mijn aanwezigheid of mijn naam de bekendheid van ALS kan vergroten, dan doe ik dit graag. Voor mij is dit een kleine moeite, met hopelijk veel impact. Ook al zijn er ‘maar’ 1500 mensen die aan ALS lijden, het zijn er 1500 te veel.’

Help Thomas geld ophalen. Samen trappen we ALS de wereld uit!

Houd de website in de gaten voor updates over zijn weg naar de tour toe.