Komoot registratie

Wilt u gebruik maken van komoot, dan verwijzen wij u naar de website van Komoot.  U kunt zich hier gratis aanmelden voor een account.

LET OP!
De Komoot applicatie voor uw mobiele telefoon is beschikbaar in de App Store (apple toestellen) of bij Google Play (Android toestellen). Controleer hier of uw Android toestel geschikt is voor Komoot navigatie.

Stap 1. Aanmelden Komoot
1. Maak een account aan op de website van Komoot.
2. Als u een account heeft aangemaakt kunt u 1 regio naar keuze direct gebruiken. Voor deze gekozen regio heeft u geen activeringscode nodig.
3. Download de Komoot applicatie die geschikt is voor uw smartphone in de Apple Store of bij Google Play.
4. Controleer via onderstaande link of uw Android toestel geschikt is voor Komoot navigatie: https://altbeacon.github.io/android-beacon-library/beacon-transmitter-devices.html
5. Als de applicatie geïnstalleerd is kunt u uw smartphone via Bluetooth verbinden met het FIT-systeem (display) op uw FLYER e-bike.
Let op: De telefoon maakt pas verbinding met het display als u een route invoert. Tot dan blijft de tekst: ‘Maak verbinding met het toestel’ in het scherm staan.

Stap 2. Volledige Komoot versie
Wilt u gebruik maken van de volledige versie? Dat is mogelijk door uw FLYER e-bike te registreren.
1. U kunt uw FLYER e-bike registreren via de volgende link: http://maintenanceprod.azurewebsites.net/komoot/licence-registration
2. In dit scherm vult u de gevraagde gegevens in. Het framenummer en displaynummer vindt u via onderstaande stappen.
3. Via het menu in uw display gaat u naar instellingen.
4. Selecteer About.
5. In onderstaand scherm vindt u het framenummer en serienummer in het display.

Komoot

6. De geel gemarkeerde cijfers (framenummer en laatste 5 cijfers serienummer display) vult u in het registratie formulier.
7. U ontvangt een email met een link om de activatie te voltooien en kunt vervolgens de kaarten activeren.
Let op: Deze activatielink is 10 minuten geldig.
8. De combinatie van framenummer en displaynummer is slechts 1 maal te activeren.
9. Na het activeren ontvangt u een code. Deze code vult u in bij ‘Redeem a voucher’ bij uw persoonlijke instellingen van uw Komoot account. www.komoot.com/account/gift

Let op: Uw toestel maakt pas contact met het display als u een route invoert. Tot dan staat er een tekst in het display dat er naar het telefoontoestel gezocht wordt.