FORENZEN MET UW FLYER E-BIKE

Heeft u er ooit over nagedacht om met uw FLYER e-bike naar het werk te gaan? Het zou niet alleen een snelle maar ook een gezonde manier van reizen zijn. Mensen in Nederland fietsen gemiddelde een afstand van 5,5 kilometer op hun dagelijkse fietsrit. Een e-bike is het snelste transportmiddel voor dit afstandsbereik. Het is de hoogste tijd om de manier waarop u reist te veranderen, en we zullen u laten zien hoe.
Hoe te communiceren met uw FLYER e-bike

Foto: FLYER Upstreet1

Niet alle e-bikes zijn hetzelfde

Het feit dat we allemaal verschillende smaken hebben, geldt ook voor e-bikes. Onze FLYER Upstreet5 is de klassieke forensenfiets bij uitstek, dit model is sportief en heeft een mooie belijning. Voor degene die zowel een e-bike voor woon-werkverkeer wilt, maar af en toe ook buiten de gebaande paden wilt treden is de Sports Utility zeer geschikt.  De FLYER Upstreet1 zorgt er daarentegen voor dat u bijzonder snel door de drukte van de stad kunt komen. Één van onze modellen is zeker de juiste metgezel voor u.


Perfect uitgerust

Als u een goed paar handschoenen en een sportief, waterdicht jack hebt, kunt u ook op koudere dagen op uw FLYER e-bike stappen. Nu de dagen weer korter worden is het dragen van duidelijk zichtbare kleding en reflectoren noodzakelijk voor uw eigen veiligheid.

Houd uw ogen open bij het selecteren van uw route

In de meeste steden en stedelijke gebieden is er een uitgebreid netwerk van fietspaden. Als u hierop rijdt, bent u niet alleen veilig, maar ook erg snel omdat u niet hoeft te wachten in de file op uw e-bike.Laten we gaan!
Waar wacht u nog op? Elke dag op de e-bike naar uw werk reizen  zorgt ervoor dat uw reis snel en gemakkelijk verloopt, omdat u files, wachttijden en veel stress kunt voorkomen. Bovendien maakt de motorassistentie het trappen gemakkelijker, wat betekent dat u aan het werk zult gaan op uw FLYER e-bike, fris aanvoelend in plaats van gedrenkt in transpiratie. Tegelijkertijd zal de dagelijkse oefening uw gezondheid verbeteren en na een paar weken zult u zich fitter voelen als u op uw fiets fietst.Als u nog geen FLYER e-bike heeft en u wilt er een uitproberen, dan kunt u een testrit maken of een dag de e-bike huren bij de door u gekozen plaatselijke FLYER-dealer of bij ons hoofdkantoor in Beverwijk.