GOTOUR4 IN DE SPOTLIGHTS

De bestsellers onder de FLYER e-bikes zijn de Tour modellen. De afgelopen tijd zijn deze onder leiding van Ivica Durdevic, hoofd technologie, nog verder verbeterd. Er is een geheel nieuwe serie aan het Tour segment toegevoegd: de Gotour series. In dit artikel wordt de Gotour4 nader toegelicht. Dit nieuwe model is afgeleid van de C-Serie maar dan in een geheel nieuw jasje gestoken.

Spotlight_Gotour4
Foto: FLYER Gotour4

De Gotour4 is de opvolger van de C-Serie en heeft in het Tour segment het kleinste framemaat (XS). Dit nieuwe model heeft 26-inch wielen, waardoor de instap een stuk lager dan normaal is. Ideaal voor berijders met een lengte vanaf 150 cm. De e-bike is makkelijk handelbaar door de lange wielbasis, waardoor een ongeëvenaarde stabiliteit ontstaat. De rechte zitpositie en het ergonomische stuur zorgen voor een uiterst comfortabele rijhouding. In combinatie met comfort en stabiliteit is de Gotour4 een ware tourfiets! Voordelen van de Gotour4 zijn, dat de berijder makkelijk met de voeten bij de grond kan en mensen met nek- en rugklachten voordeel hebben van de rechte zithouding, die zorgt voor verlichting bij onderrug, schouders, armen, polsen en nek.

Dankzij de nieuwe, nog krachtigere Panasonic middenmotor wordt u voorzien van optimale ondersteuning in combinatie met een zeer grote actieradius*. De Gotour4 is verkrijgbaar in verschillende types met diverse specificaties en versnellingssystemen in de framekleuren zwart en wit. Ook is er een keuze in de accu, waardoor een grote actieradius in het verschiet ligt.

De simpele bediening, de maximale comfort en de reikwijdte maken de Gotour4 geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast is de Gotour4 ideaal voor lange vrijetijdsfietstochten door de landschappen.

*Afhankelijk van de accukeuze.

Gotour4_highlight
Foto: Geïntegreerde Panasonic accu
FLYER_Gotour4_Tour_Highlight
Foto: Racktime bagagedrager