Standaard garantie

U heeft vijf jaar garantie op FLYER-technologie (motor, motorbesturing, display en laders) bij het registreren van uw nieuwe FLYER e-bike. De slijtagedelen zoals versnellingsnaaf, ketting en kettingbladen, banden en remsystemen zijn uitgezonderd van deze garantie.

Ook de accu is een slijtagedeel, hierop geeft FLYER twee jaar garantie. Hierbij garandeert FLYER de werking van de accu, niet de capaciteit. FLYER biedt exclusief in de Benelux de mogelijk om extra garantie bij te kopen op de accu van 2 jaar naar 5 jaar.

Tevens is intensief commercieel gebruik uitgesloten van de FLYER garantie. FLYER staat garant tot een maximaal berijders gewicht van 110 kg. Op de FLYER tour E-MTB’s met een Bosch systeem geeft FLYER 3 jaar garantie.

Garantievoorwaarden

Registreer uw FLYER

Ondervindt u problemen bij het aanvragen, stuurt u dan een e-mail naar [email protected] met duidelijke vermelding van het accu- en framenummer.

Stap 1: Uw gegevensStap 2: Uw FLYER e-bike


Mocht u nog vragen hebben over onderhoud of garantievoorwaarden van uw nieuw aangekochte fiets dan verzoeken wij u vriendelijk om hierover contact met de FLYER dealer op te nemen.

Vijf jaar garantie op FLYER-technologie (motor, motorbesturing, display en laders). De slijtagedelen zoals versnellingsnaaf, ketting en kettingbladen, banden en remsystemen zijn uitgezonderd van de garantie. Ook de accu is een slijtagedeel, hierop geeft FLYER twee jaar garantie. hierbij garandeert FLYER de werking van de accu, niet de capaciteit. Tevens is intensief commercieel gebruik uitgesloten van de FLYER garantie. FLYER staat garant tot een max. berijders gewicht van 110 kg. De FLYER e-bikes met een Bosch systeem geeft FLYER 2 jaar garantie.