FLYER e-bikes en kamperen – de perfecte combinatie

Meer zien tijdens de vakantie, gebieden die met de auto ontoegankelijk zijn tóch verkennen, nog dichter bij de natuur komen. Met de elektrische fiets van FLYER liggen bestemmingen waar u nog niet eerder bent geweest binnen handbereik.

Het verwondert ons niet dat het gebruik van e-bikes op vakantie aan populariteit wint. Wie gaat kamperen en de elektrische fiets meeneemt, is immers vele malen flexibeler.

Gemak op de plaats van bestemming

U heeft een charmante camping uitgekozen en de kampeerplaats comfortabel ingericht. Het liefst blijft u daar, want u wilt niet elke dag met de hele bepakking naar een volgende plaats reizen. Toch wilt u iets beleven en wat ontdekken. De e-bike van FLYER biedt in dat geval uitkomst. Daarmee verkent u de directe omgeving en rijdt u langs bezienswaardigheden die verder weg liggen.

Geniet van het beste uitzicht

We houden als fietsers van buitengewoon mooie panorama’s. Uw e-bike brengt u snel en comfortabel naar de meest idyllische plekken op de plaats van bestemming, ver weg van het massatoerisme. Geen berg is te hoog, geen eenzaam strand ligt te ver weg. Het fijne van de elektrische fiets is dat u in tegenstelling tot een auto niet lang hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. U kunt gemakkelijk en snel door het verkeer manoeuvreren en houdt het parkeergeld in de portemonnee.

Laad de batterij gemakkelijk op

U kunt de batterij van uw elektrische fiets opladen in alle stopcontacten van 220 volt. Als uw camper op het stroomnet is aangesloten, is het handig om de accu’s binnen te laden. Kampeert u zonder stroom, dan is het slim om bij aankomst bij de receptie van de camping te informeren naar een mogelijke laadplek.