Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

januari 2019

Velofollies

18 januari|10:00 - 20 januari|18:00
Velofollies, Doorniksesteenweg 216
Kortrijk, 8500 België
+ Google Maps
FLYER Evenement Velofollies 2019 Uitgelichten Afbeelding

Velofollies is uitgegroeid tot de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux. U kan er het totaalaanbod binnen de fietswereld bezichtigen en testen: van BMX en mountainbike tot racefiets en van stadsfiets tot e-bike. Dit aanbod wordt aangevuld met een compleet gamma van accessoires, fietskledij, fietstrips en -tips.

Meer weten »

februari 2019

E-bike challenge

2 februari|10:00 - 3 februari|17:00
Flanders Expo Gent, Maaltekouter 1
Gent, BE-9051 België
+ Google Maps
FLYER Evenement E Bike Challenge

Verover de Vlaamse markt met E-bike Challenge! Uitdagende indoor fietsparcoursen, een keur aan e-bikes, speed pedelecs en e-mountainbikes, en alle gelegenheid om die te presenteren. Dát is E-bike Challenge, het enige grootschalige e-bike-testevent in Vlaanderen voor iedereen die zich oriënteert op de aankoop van een elektrische fiets. Derde editie 2 en 3 februari 2019 in Flanders Expo Gent.

Meer weten »

maart 2019

E-bike Xperience

1 maart|10:00 - 3 maart|17:00
Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeurs
Utrecht, Utrecht Postbus 8500 Nederland
+ Google Maps
FLYER Evenement E-bike Xperience

E-bike Xperience is hét grootste testevent voor e-bikes. Tienduizenden potentiële (en kooplustige) e-bike rijders gaan hier op zoek naar hun volgende e-bike of speed pedelec. De uitdagende indoor testparcours, e-powered by Bosch, zijn voorzien van verschillende ondergronden en obstakels zodat de e-bike in alle situaties getest wordt. Het e-bike theater is de plek om informatieve sessies te volgen die helpen bij de juiste keuze voor de toekomstige e-bike.

Meer weten »

HISWA

6 maart|11:00 - 10 maart|18:00
Amsterdam RAI, Europaplein
Amsterdam, Noord-Holland 1078 GZ Amsterdam
+ Google Maps
FLYER Evenement HISWA uitgelichte afbeelding

De plek waar je moet zijn voor watersport en boten is de HISWA Amsterdam Boat Show. Dit beursevenement in de RAI vormt al jaren de officieuze start van het watersportseizoen, alhoewel velen Boot Holland hiervoor aanwijzen. Bezoekers vinden er boten tot circa tien meter groot, maar bijvoorbeeld ook andere watersporten zoals surfen, wakeboarden, waterski, enzovoorts. Het programma is aangekleed met lezingen, workshop, activiteiten en demonstraties. Natuurlijk zijn er tal van aansprekende exposanten aanwezig uit de wereld van de watersport die…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen