DE UPSTREET1 ALS COMFORTABELE REISGEZEL

Naar schatting maken circa anderhalf miljoen Nederlanders jaarlijks een fietsvakantie. De Upstreet1 van FLYER, met het formaat van een vouwfiets, is een ideale fiets om mee te nemen naar de vakantiebestemming.

De Upstreet1 Als Comfortabele Reisgezel

Foto: FLYER Upstreet1

Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje zijn vaak de favoriete toevluchtsoorden om je vakantie te vieren. Het zijn de landen met typische fietsregio’s. Frankrijk heeft onder meer de Ardèche en Duitsland de Eifel. In Italië is Toscane een magneet en in Spanje weet een streek als Andalusië fietsers te bekoren. Voor al deze plekken geldt dat routes er heuvelachtig kunnen zijn. Een elektrische fiets komt daarom van pas voor heel wat vakantiegangers. Ze helpen hen de route gemakkelijker te verteren.

Krachtige ondersteuning

Bij FLYER, geboren en groot geworden tussen de heuvels van het Zwitserse Emmental, weten de productontwerpers wat fietsers nodig hebben om een plezierige fietsvakantie te beleven. De krachtige motor (36 volt) is mooi in het frame van de fiets weggewerkt voor een goede wegligging en daarmee prettige rijeigenschappen. De accu heeft een capaciteit van 482 wattuur. Die is dus groot en voldoende om ook wat langere ritten te maken, zelfs als de hellingen op de route elkaar in tempo opvolgen.

Comfortabel

Fietsers die op de Upstreet1 rijden, merken direct dat deze FLYER comfort bezorgt. De fiets met walk assist is wendbaar, stuurt licht en heeft een lage instap, waardoor mensen snel met beide benen aan de grond staan. Fietsers zitten rechtop en dus comfortabel op het zadel en hebben zo alle tijd om de ogen de kost te geven als ze door het landschap rijden. Met de Shimano schijfremmen remmen fietsers gedoseerd en krachtig, ook in een afdaling en als het onverhoopt regent. De veiligheid is dus gewaarborgd.

Compact als een vouwfiets

Het belangrijkste aan de Upstreet1 is misschien nog wel de compacte vormgeving. De Upstreet1 valt qua formaat te vergelijken met dat van een vouwfiets. Kijk alleen al naar de wielmaat: 20 inch. Daarom gaat de e-bike gemakkelijk mee in bijvoorbeeld het opbergruim van een camper of in de caravan of auto. Er blijft voldoende plaats over om andere essentials voor op vakantie mee te nemen.

Ook thuis in de stad

Eenmaal weer thuis van vakantie, is deze compacte e-bike van FLYER natuurlijk ook geschikt voor alledaagse stadsritten. Met de stabiele rijeigenschappen is de fiets namelijk vergelijkbaar met een reguliere fiets. En dankzij het bescheiden formaat gaat ze ook gemakkelijk mee in bijvoorbeeld de trein. Dat is weer handig bij het forenzen. Kortom: uit en thuis is de Upstreet1 de ideale speedster.
Bron: Vivocyclo