Elektrische fiets van Flyer

Elektrischefietsen.com ebike test 2013

Elektrischefietsen.com 2013
Testfiets: C8 Deluxe

Directe voelbare ondersteuning wanneer er kracht op de trappers wordt gezet. Erg comfortabele ondersteuning, lage instap en brede instap, goede remmen en voorvering.

Bekijk hier de complete test

Telegraaf ebike test 2013

Telegraaf 2013 Testfiets: T8 Deluxe

Zeer goede ondersteuning met een zeer hoge actieradius. Goede fiets met goed rijcomfort en goede afwerking. Enige minpunt is de wat geringe ondersteuning als je zelf weinig doet.

Bekijk hier de complete test

Telegraaf ebike test 2012

Telegraaf 2012 Testfiets: T8 Deluxe

Fiets is uitstekend afgewerkt en rijdt goed door stijf damesframe en goede gewichtsverdeling. Goede verlichting en versnellingsnaaf, wel met open kettingkast. Door middenmotor zijn banden makkelijk te vervangen. Fiets is wel aan de zware kant. Door accu bij de motor weinig draden zichtbaar.

Bekijk hier de complete test

Telegraaf ebike test 2011

Telegraaf 2011 Testfiets: C5

Prettige, soepele ondersteuning en prettige rijeigenschappen. Hoge actieradius door slimme zuinige ondersteuning. Goede verlichting. Accu zeer makkelijk uitneembaar.

Bekijk hier de complete test

Telegraaf ebike test 2010

Telegraaf 2010 Testfiets: T8 Premium

Zeer duidelijk display met veel informatie en makkelijk te bedienen vanaf handvat. Op display op elk moment zichtbaar hoeveel ondersteuning de motor geeft! Krachtige motor. Goed uitgerust en met uitgebreid display Uitstekende rijeigenschappen.

Bekijk hier de complete test

Fietsactief ebike test 2011

Fietsactief 2011 Testfiets: T8

De test reacties; "lekker handzame fiets", "rustige sportieve e-bike"en "de zit is erg lekker". Het rijgedrag wordt gekenmerkt als het meest positieve aan de T8.

Bekijk hier de complete test

Fietsactief ebike test 2011

Fietsactief 2011 Testfiets: Tandem XT

“Mooi is wel de onafhanke- lijke aandrijving. Je kunt namelijk als ‘stoker’, als achterrijder, je benen stil houden en hoeft dus niet altijd mee te trappen. De testers zijn heel positief over de zeer goede remkracht en de stabiliteit van de tandem.”

Bekijk hier de complete test

Plusmagazine 2013 T8 deluxe ebike test

Plusmagazine 2013 Testfiets: T8 Deluxe

Dat de Flyer uit Zwitserland komt, een land met veel bergen, merk je meteen. Ondanks het geringe aantal ondersteuningsstanden heeft de fiets geen moeite met Nederlandse heuvels. Het vermogen direct aan de trapas geeft ’m vleugels. Ook zonder ondersteuning fietst deze alleskunner erg licht.

Bekijk hier de complete test

TCS 2013 T10hs ebike test

TCS 2013 Testfiets: T10HS

De FLyer T10HS blinkt met 82 van de 100 punten uit op het onderdeel onderhouds-vriendelijkheid door zijn betrouwbare en veilige fietsonderdelen! Daarbij komen nog de hoog opgeleide Flyer service monteurs die zeer zorgvuldig zijn en uw fiets onder-houden.

Bekijk hier het persbericht
Bezoek hier de website

Fietsactief 2013 R-serie ebike test

Fietsactief 2013 Testfiets: R-serie

"Zo, daar is geen woord Zwitsers bij, "Voor de liefhebber die kilometers maakt en zijn leven lang heeft gefietst is dit een plus", stelt Jan. Het moge duidelijk zijn: Deze R is een fiets die je koopt omdat je ervan gecharmeerd bent. Eigenlijk een sportwagen op twee wielen met een extra duwtje in de rug. - vermelding Flyer serie niet correct in PDF -

Bekijk hier de complete test

KCK ebike test 2012

KCK magazine 2012 Testfiets: Vouwfiets

De Flyer scoort op alle onderdelen hoge ogen en de uitrusting is gebaseerd op hoogwaardige onderdelen. De rijeigenschappen zijn subliem, de fiets stuurt mooi strak en daarbij is de zitpositie goed instelbaar, ook voor lange personen. De motor zorgt voor een gunstige gewichtsverdeling, maakt niet veel geluid en geeft een fijne krachtondersteuning in drie standen.

Bekijk hier de complete test

Plusmagazine ebike test 2012

Plusmagazine 2012 Testfiets: C8 Deluxe

"Nodigt uit tot sportief fietsen", vindt een testrijder. Dat klopt, want de rijeigenschappen van de Flyer zijn buitengewoon. Alle testers vinden het een heerlijke, strakke fiets. - Hoogste score -

Bekijk hier de complete test

test-aankoop.be ebike test 2012

Test-aankoop 2012 Testfiets: C8 Deluxe

Flyer C8 bevestigt de kwaliteiten waarvan het model C6 blijk gaf tijdens onze vorige test. De elektrische assistentie werkt prima, ongeacht de ondergrond. De beste maar ook duurste fiets uit onze test.

Bekijk hier de complete test