Elektrische fiets van Flyer

Uitgebreide garantie

Vijf jaar garantie op Flyer-technologie (motor, motorbesturing, display en laders). De slijtagedelen zoals versnellingsnaaf, ketting en kettingbladen, banden en remsystemen zijn uitgezonderd van de garantie. Ook de accu is een slijtagedeel, hierop geeft Flyer twee jaar garantie. hierbij garandeert Flyer de werking van de accu, niet de capaciteit. Tevens is intensief commercieel gebruik uitgesloten van de Flyer garantie. Flyer staat garant tot een max. berijders gewicht van 110 kg. Op de Flyers met een Bosch systeem geeft Flyer 2 jaar garantie.

Veiligheid

E-Bikes zijn milieuvriendelijk en leuk. Maar voor Flyer is het bovendien van groot belang dat u met uw nieuwe Flyer E-Bike veilig op uw bestemming aankomt.

Stabiel rijden

Ongeacht of u met uw Flyer stevig doorrijdt naar het werk of hem beladen met boodschappen naar huis rijdt, het samenspel van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en een innovatieve framegeometrie zorgt in elke ondersteuningsmodus voor rust en stabiliteit. Het stabiele frame garandeert in combinatie met de optimale wielpositie een soeverein rijgedrag, zodat u zich steeds snel, comfortabel en veilig van A naar B kunt verplaatsen. Daarbij streeft Flyer ernaar om langjarig gebruikersplezier te verenigen met veiligheid. Dynamiek

Dynamiek

Bij de ontwikkeling en constructie van nieuwe Flyer E-Bike's staat de combinatie van veiligheid en stabiliteit met sportiviteit en dynamisch rijgedrag centraal.

Uw gegevensGegevens fiets
Gegevens Flyer dealer