Elektrische fiets van Flyer

U bevindt zich hier: Home > Collectie

Collectie

Comfort in de buitenlucht

De C-Serie

Elektrische fiets C-Serie

Alle modellen in de C-Serie zijn verkrijgbaar met het kenmerkende lage comfortframe, dat samen met de rechte rijhouding en de goede hanteerbaarheid de basis vormt voor het ongekend comfortabele rijgedrag.

 • Extra zitcomfort en rechte zit
 • Lage instap

Lees meer over de C-Serie

Plezierig toeren

De T-Serie

Elektrische fiets T-Serie

Met zijn veelzijdige karakter biedt de T-serie een perfecte balans tussen dynamiek, veiligheid, kracht, comfort en elegantie. De serie is wendbaar, stabiel en gracieus, en weet zich aan elke situatie aan te passen.

 • Sportieve 28" wielen
 • Alternatief voor woon-werkverkeer

Bekijk de T-Serie

Topper op het gebied van trekking

De B-Serie

Elektrische fiets B-Serie

De B-serie is ideaal voor dagelijks verkeer, een trekkingfiets die simpelweg gemaakt is om het asfalt te verlaten. Zijn hoogwaardige kwaliteit doorstaat elke test. Het robuuste maar elegante frame maakt opstappen kinderlijk eenvoudig.

 • Optimale ergonomie, comfortabele zithouding,
 • Stabiele en elegante 28" wielen

Bekijk de B-Serie

Uniek in zijn soort

De TX-Serie

Elektrische tandem

De elektrische fietsen uit de TX-serie zijn speciale modellen. Ze kunnen elke ondergrond aan, zowel in de stad als op het platteland. De middenmotor en Bosch Performance Line-accu op de diagonale buis brengen u nog verder.

 • E-Fully trekkingfietsen, integrale ophanging
 • Sportiviteit, stijl, elegantie en kwaliteit

Bekijk de TX Serie

Een uitstekend duo

De Tandem

Elektrische tandem

Een elektrische tandem rijden geeft een bijzondere ervaring. Samen moeiteloos op weg en genieten. Het frame is zeer sterk en stijf en uitgevoerd met de beste technologie.

 • Lichtgewicht aluminium frame
 • Trapfrequentie bestuurders onafhankelijk

Bekijk de Tandem

Wendbaarheid ten top

De Flogo

Elektrische fiets Flogo

Compact, stevig en uitstekend voor in de stad. Ook ideaal om mee te nemen achter op de auto, in de caravan of camper. Rijdt net zo goed als zijn grote broers en zusters. In diverse kleuren verkrijgbaar, wit, mat zwart of grijs.

 • Zeer wendbaar en compact
 • 20" wielen

Bekijk de Flogo

Optimale vrijheid

De Pluto

Elektrische Pluto

Eenvoudig mee te nemen in de auto, boot, camper of caravan. Op de plaats van aankomst snel uitvouwen en weer verder comfortabel “vliegen”. Gewicht van de fiets is slechts 19 kg.

 • 8-speed naafversnelling
 • Aluminium frame in het zwart

Bekijk de Pluto

Het multitalent

De RS-Serie

Elektrische RS Serie

De slanke en sportieve RS-serie is voorzien van hoogwaardige onderdelen en een Panasonic-middenmotor. Hij beschikt over drie sensoren die voortdurend het koppel, het ritme en de snelheid meten en kan daardoor optimale ondersteuning bieden.

 • 28" wielen voor een rustige wegligging
 • Robuust frame

Bekijk de RS-Serie

In stijl over de weg

De TS-Serie

Elektrische fiets TS-Serie

De TS-serie weet de aandacht te trekken: elk detail is gemaakt om u te overtuigen. De onderdelen zijn met de grootste zorg geselecteerd. De Bosch-motor, het verlaagde zwaartepunt, de korte veerhoogte en de 28” wielen zijn technologische hoogstandjes.

 • Optioneel Nyon display
 • Verkrijgbaar in Cruiser en Mixte frame

Lees meer over de TS-Serie

Ultiem rijplezier

De Uproc 7

Elektrische fiets Uproc7

De E-Fully die aan de strengste eisen voldoet: speciaal voor ambitieus heuvelafwaarts e-biken. Ongeacht of uw rit heuvelafwaarts gaat of langs een zwaar trajecten in een speelveldje.Bekijk de Uproc 7

De ultieme elektrische mountainbike

De Uproc 6

Elektrische fiets Uproc6

De Uproc 6 E-Bike innovatief, krachtig en verfijnd. Met o.a. de geveerde voorvork van 160 mm, schokdempers met compensatie- reservoir, Shimano derailleur-versnellingen en schijfremmen, en de hydraulisch verstelbare telescopische zadelpen.Bekijk de Uproc 6

E-Fully met bijzondere klimcapaciteiten

De Uproc 4

Elektrische fiets Uproc4

Elk terrein, heuvelopwaarts of -afwaarts, is ideaal voor deze All-Mountain E-Fully met Flyer intelligent Technology (FIT). Dankzij de motor met twee versnellingen beschikt deze serie over buitengewone klimcapaciteiten.Bekijk de Uproc 4

Off-road Multitasking

De Uproc 3

Elektrische fiets uproc3

Heuvelopwaarts of -afwaarts, deze All-Mountain E-Fully is ideaal voor elk terrein. De Flyer Uproc3 is speciaal ontworpen voor allround mountainbikers die plezier hebben in alle terreinsoorten en ook comfort wensen.Bekijk de Uproc 3

De hardtail met optimale stabiliteit

De Uproc 2

Elektrische fiets Uproc2

Met de Flyer Uproc2 bent u elk traject de baas. Deze stabiele e-MTB voor de beginnende avonturiers voorzien van Flyer Intelligent Technology (FIT). Met zijn tweeversnellingsmotor beschikt deze serie over buitengewone klimcapaciteiten.Bekijk de Uproc 2

Hardtail voor buiten de gebaande paden

De Uproc 1

Elektrische fiets Uproc1

De Flyer Uproc1 stoeit graag met trajecten van velerlei aard. Deze stabiele e-MTB voor beginners is als hardtail ontworpen. Dit Zwitserse raspaard maakt dat zelfs de 'iets minder' geoefende mountainbiker zich zelfverzekerd een weg door elk terrein baant!Bekijk de Uproc 1

Extra snel en veilig van A naar B

De S-Pedelec

Elektrische fiets S-Pedelec

EU-goedgekeurde S-pedelec modellen voor de kwaliteitsbewuste snelheidsduivel. De HS-modellen van Flyer zijn hiermee het neusje van de zalm voor zowel de recreant als ook de doorgewinterde forens.

Bekijk de S-Pedelec